شعر و ادب + بيوگرافي و هنر
س
سفيد كردن دندانها با روش طبيعي رد شدن دندان ها مي تواند نشانهپوسيدگي و تراكم جرم باشد. اين مسئله پس از مصرف غذاهاي مختلف نيز ايجاد مي شود، اما با استفاده از توصيه هاي زير مي توان زردي دندان ها را از بين برد و ظاهر آن را زيباتر كرد.   ريحان

 

اين گياه علاوه بر اين كه درمان بسياري از دردهاست، سفيد كننده دندان نيز به حساب مي آيد و از دهان در برابر مشكلات و بيماري هاي متعدد محافظت مي كند. برگ هاي ريحان را خشك و آسياب كنيد سپس به خميردندان اضافه و هر روز از آن استفاده كنيد.

نمك

نمك يكي از قديمي ترين درمان ها براي رفع زردي دندان هاست. كافي است مقداري نمك و زغال را با هم مخلوط و دندان را با آن تميز كنيد. دانه هاي نمك، صيقل دهنده است و لايه زرد چسبيده روي دندان را از بين مي برد. اين روش نسبت به خميردندان اثر ملايم تري دارد.

پوست پرتقال

پوست پرتقال درمان عالي براي بوي نامطبوع دهان و زردي دندان است. كافي است قبل از خواب، پوست پرتقال را به دندان بماليد. تركيب كلسيم و ويتامين C موجود در آن، ميكروب هاي دهان و زردي دندان را از بين مي برد و باعث خوشبو شدن دهان مي شود. مي توان پودر پوست پرتقال را نيز به خميردندان اضافه كرد.

هويج

فيبر موجود در هويج به عنوان پاك كننده دندان عمل مي كند. جرم ها و زردي دندان را نيز از بين مي برد.

چريش

از قديم، از چريش به عنوان سفيد كننده دندان استفاده مي شود. با چوب درخت چريش نه تنها ذرات غذاي گير كرده از بين دندان خارج مي شود بلكه بوي بد دهان نيز از بين مي رود و زبان نيز تميز مي شود. اين گياه خاصيت طبيعي ضدباكتريايي و ضدعفوني كننده دارد.

جوش شيرين

اين ماده اسيدهاي موجود در دهان را خنثي مي كند و صيقل دهنده ملايم است. ماليدن جوش شيرين به آرامي به دندان، كمك مي كند تا لايه هاي زرد از بين برود. مي توان اين پودر را به خميردندان نيز افزود.

سفيد كردن دندانها با روش طبيعي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۳۳:۳۶ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
اهميت مصرف ميوه براي سيگاري ها

بررسي‌هاي محققان نشان داده است كه رنگدانه «بتاكريپتوكسانتين» تعداد گيرنده‌هاي مورد نياز نيكوتين را براي رشد تومورهاي ريه كاهش مي‌دهد. نيكوتين يك ماده شيميايي افزودني موجود در تنباكو و برخي مايعات سيگار است. طبق تخمين متخصصان، در سال جاري حدود ۲۲۲ هزار و ۵۰۰ مورد جديد از سرطان ريه در آمريكا شناسايي خواهد شد و بيش از ۱۵۵ هزار مرگ ناشي از آن به ثبت خواهد رسيد. سيگار كشيدن اصلي‌ترين عامل بروز سرطان ريه در دنيا به شمار مي‌رود و بر اساس آمارهاي انجمن ريه آمريكا، مرداني كه سيگار مي‌كشند ۲۳ برابر بيشتر از مرداني كه سيگار نمي‌كشند دچار سرطان ريه مي‌شوند. در اين حال، زنان سيگاري نيز ۱۳ برابر بيشتر از زنان غير سيگاري به سرطان ريه مبتلا مي‌شوند.

در اين ميان، افراد غير سيگاري هم كه در معرض دود سيگار قرار دارند، قرباني درجه يك آنها مي‌شوند و سرطان ريه اين افراد را نيز مبتلا مي‌كند. سالانه حدود ۷ هزار و ۳۳۰ نفر غير سيگاري به دليل قرار گرفتن در معرض دود سيگار و ابتلا به سرطان ريه در آمريكا جان خود را از دست مي‌دهند.

 

بيش از ۷ هزار تركيب در دود سيگار وجود دارد كه بسياري از آنها سرطان‌زا هستند و به پوشش سلول‌هاي ريه آسيب وارد مي‌كنند. از سوي ديگر، در حالي كه نيكوتين عامل مستقيم سرطان ريه به شمار نمي‌رود، مطالعات نشان مي‌دهند كه اين تركيب افزودني به طور غير مستقيم باعث تقويت رشد تومورهاي ريه مي‌شود. هنگامي كه نيكوتين را استنشاق مي‌كنيم، اين تركيب به گيرنده‌هايي روي سطح ريه‌ها متصل مي‌شود. اين كار باعث افزايش حجم سيگنال‌هاي ارسالي و تكثير سلولي و تشكيل عروق خوني جديد مي‌شود. اين فرآيند نقش مؤثري در رشد سلول‌هاي سرطاني ايفا مي‌كند.

دانشمندان معتقدند كه رنگدانه «بتاكريپتوكسانتين» موجود در ميوه‌ها و سبزيجات رنگي به كاهش گيرنده‌هاي موجود در سطح سلول‌هاي ريه كمك مؤثري مي‌كند و همين امر باعث كاهش رشد سلول‌هاي سرطاني ريه مي‌شود. بررسي‌هاي صورت گرفته حاكي از آن است كه اين رنگدانه، رشد تومورهاي ريه را تا بيش از ۶۳ درصد در موش‌هاي آزمايشگاهي كاهش مي‌دهد. رنگدانه «بتاكريپتوكسانتين» معمولا در ميوه‌ها و سبزيجاتي به رنگ زرد، نارنجي و قرمز همچون پرتقال، نارنگي، كدو و فلفل قرمز شيرين بوفور يافت مي‌شود.

محققان بر اين باورند كه مصرف روزانه ۸۷۰ ميكروگرم از اين رنگدانه معادل مصرف روزانه حدود يك عدد فلفل قرمز شيرين يا دو عدد نارنگي است.

اهميت مصرف ميوه براي سيگاري ها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۳۱:۵۷ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
كاهش وزن با جوانه كلم بروكلي

مطالعه جديد محققان دانشگاه كانازاوا ژاپن نشان داد موش هاي تغذيه شده با رژيم غذايي پرچرب كه به آن مكمل سولفورافان، ماده شيميايي يافت شده در جوانه كلم بروكلي، افزوده شده بود دچار اضافه وزن نشدند.

اين يافته ها مي تواند شيوه اي جديد براي درمان كاهش وزن باشد.

محققان پي بردند موش هاي تغذيه شده با سولفورافان همراه با رژيم غذايي پرچرب در مقايسه با موش هاي داراي رژيم غذايي مشابه بدون افزودن مكمل سولفورافان، ۱۵ درصد كمتر دچار اضافه وزن و ۲۰ درصد كمتر داراي چربي دور شكم و كمر شدند و داراي ميزان گلوكز خون كمتري هم بودند.

 

تحقيق نشان داد سولفورافان منجر به صرف انرژي بيشتر و چربي سوزي بيشتري مي شود درحاليكه به توازن ميزان باكتري هاي خوب در روده هم كمك مي كند.

سولفورافان تركيبي است كه عمدتاً در گياهاني نظير جوانه كلم بروكلي، جوانه كلم بروكسل و كلم پيچ يافت مي شود.

مطالعه نشان داد اين تركيب علاوه بر كاهش وزن به كاهش التهاب كبد و مقاومت انسولين هم كمك مي كند.

جوانه كلم بروكلي، گياه ۳ تا ۴ روزه كلم بروكلي است كه شبيه جوانه يونجه است اما طعمي شبيه به تربچه دارد.

كاهش وزن با جوانه كلم بروكلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۳۰:۰۰ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
خواص آنتي اكسيداني زردچوبه

سال‌هاست آنتي‌اكسيدان‌هاي داخل ميوه‌ها و سبزيجات، مورد علاقه جامعه بوده است. براساس مطالعات علمي، مصرف مكرر آنتي‌اكسيدان‌هاي طبيعي با پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي و سرطان در ارتباط است. تجميع گونه‌هاي اكسيژن فعال كه ROS ناميده مي‌شوند، باعث تخريب و آسيب به پروتئين‌ها، ليپيدها و DNA مي‌شوند و نتيجه اين تخريب نبود تعادل بين اكسيدان‌ها و آنتي اكسيدان‌ها به نفع اكسيدان‌هاست؛ فرايندي كه موجب پيري و ايجاد بيماري‌هاي مختلف در انسان مي‌شود، اما تركيبات آنتي اكسيدان مي‌توانند تا حدودي از اين اتفاق جلوگيري كند. آنتي اكسيدان‌ها در رژيم غذايي مي‌توانند سيستم دفاع سلولي را تحريك و از تخريب اجزاي سلولي در برابر آسيب‌هاي اكسيداتيو جلوگيري كنند. براي اين مصارف، آنتي اكسيدان‌هاي مصنوعي بيشتر مورد استفاده هستند كه از بسياري از آنها ايجاد آسيب‌هاي كبدي گزارش شده است. بنابراين، نياز به شناسايي منابع طبيعي و سالم كه جايگزين مناسبي براي آنتي اكسيدان‌هاي مصنوعي در رژيم غذايي باشد، وجود دارد.يكي از تركيبات سرشار از آنتي اكسيدان، گياهي است شناخته شده به نام زردچوبه. در آسيا از زردچوبه به طور گسترده به عنوان يك ادويه، رنگ دهنده و طعم دهنده در غذا استفاده مي‌شود. در طب سنتي نيز به عنوان ضددرد، درمان اختلالات قاعدگي، روماتيسم و بيماري‌هاي پس از سوانح استفاده مي‌شود. علاوه بر اين، گفته شده كه زردچوبه خواص ضدقارچ نيز دارد.

 

 

داشتن تركيباتي كه مواد دافع حشرات را در خود جاي مي‌دهد نيز جزو خواص زردچوبه است، اما در واقع آنچه باعث شده تا زردچوبه براي تحقيقات ضدسرطان گزينه مناسبي باشد، خاصيت آنتي اكسيداني آن است. مطالعه و بررسي‌هاي علمي نشان داده‌اند زردچوبه قدرت مهار راديكال‌هاي آزاد را دارد و خواص ضدراديكال قابل توجهي از آن گزارش شده است. فنل‌هاي موجود در تركيبات طبيعي، به طور كلي جاذب بسيار موثري براي راديكال‌هاي آزاد و آنتي اكسيدان‌ها است. بررسي‌هاي دانشمندان نشان داده است در زردچوبه نيز ارتباط محكم و قابل اطميناني بين محتواي فنول‌هاي طبيعي زردچوبه و خواص آنتي اكسيدان آن وجود دارد. پلي فنولي كه در زردچوبه عامل آنتي اكسيدان است، كوركومين (Curcumin) ناميده مي‌شود.تا امروز، بسياري از آزمايش‌هاي باليني كنترل شده، مصرف مكمل كوركومين در بيماران مبتلا به سرطان را درگروه‌هاي كوچك مورد بررسي قرار داده است. بسياري از يافته‌ها نشان مي‌دهد استفاده خوراكي كوركومين به احتمال زياد به عنوان يك عامل درماني در سرطان‌هاي دستگاه گوارش موثر است. در يك مطالعه باليني كه در بيماران مبتلا به سرطان لوزالمعده پيشرفته انجام شد، مشخص شد كوركومين داراي فعاليت ضدسرطان است، گرچه اين فعاليت چندان قوي نيست. با توجه به اثر ضدسرطان پايين در تجويز خوراكي كوركومين و توجه به آب گريز بودن آن، برخي محققان پيشنهاد كرده‌اند كوركومين با تكنيك‌هاي داروسازي براي تزريق داخل وريدي در مطالعات باليني مورد استفاده قرار گيرد. به نظر مي‌رسد كوركومين مي‌تواند باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان ريه نيز بشود. محققان آزمايشي را روي كوركومين و نيكوتين انجام داده اند. نيكوتين يك ماده شيميايي قدرتمند سرطانزاست كه در بسياري از افراد سيگاري سرطان ريه را موجب مي‌شود.تحقيقات نشان داده است كوركومين باعث كاهش اثرات سرطانزايي نيكوتين مي‌شود.سرطان پروستات نيز يكي از عوامل مهم در مرگ مردان در تمام جهان است. با افزايش سن، خطر ابتلا به سرطان پروستات افزايش پيدا مي‌كند. در پنجاه سالگي، از هر چهار مرد يك نفر داراي سلول‌هاي سرطاني در غده پروستات خود است. جالب است بدانيم در هشتاد سالگي از هر دو مرد يك نفر در پروستات خود سلول‌هاي سرطاني دارد. در مطالعه‌اي كه دانشمندان روي سلول‌هاي سرطان پروستات انجام داده اند، مشخص شده است كوركومين باعث مهار رشد سلول‌ها و داراي پتانسيل مناسبي براي كند كردن روند پيشرفت سرطان پروستات است. بنابراين محققان نتيجه گرفته‌اند كوركومين ممكن است جايگزين غيرسمي مناسبي براي درمان سرطان پروستات در مردان باشد.شايد بتوان سرطان پستان در زنان را در مقابل سرطان پروستات در مردان يك عامل مهم در مرگ و مير دانست. پژوهشگران چيني دريافتند كوركومين باعث سركوب‌هاي متعدد روي سلول‌هاي سرطان پستان است. بنابراين به نظر مي‌رسد نتايج اوليه تحقيقات دانشمندان در مورد كوركومين و سرطان بسيار دلگرم كننده است. به عنوان يك محصول طبيعي، كوركومين تركيبي غيرسمي است كه اثرات مهاري آن روي بسياري از مسيرهاي درگير در بروز سرطان و تومور ارزشمند است. در واقع اين تركيب به تنهايي اثرات ضد تومور مناسبي را نشان داده است.بنابراين به نظر مي‌رسد مصرف روزانه زردچوبه در انواع غذاها، مي‌تواند حفاظي طبيعي باشد در برابر انواع سرطان. البته شايان ذكر است كه محققان مصرف بيش از حد اين تركيب طبيعي را توصيه نمي‌كنند زيرا مطالعات باليني در انسان‌هايي كه به مقدار زياد از كوركومين استفاده كرده اند، در برخي از افراد تهوع يا اسهال و ايجاد فقر آهن را در افراد مستعد گزارش كرده است.

 

خواص آنتي اكسيداني زردچوبه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۲۸:۰۰ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
ميوه‌هايي براي افراد چاق

اگر از جمله افرادي هستيد كه تمايل داريد در روزهاي گرم بهار وزن خود را كم كنيد مي‌توانيد با انتخاب موادغذايي مناسب سوخت و ساز بدنتان را افزايش دهيد.فاكس نيوز در مطلبي تازه به از برخي مواد خوراكي اشاره كرده كه ميزان سوخت و ساز بدن را بالا برده و به كاهش وزن كمك مي‌كند. اين خوردني‌هاي لاغركننده عبارتند از:

مركبات

ميوه‌هايي مثل پرتقال، گريپ فروت و ليموها به دليل آنكه حاوي ويتامين C‌ هستند كمك مي‌كند تا سوخت و ساز چربي‌ها سريعتر انجام شود. بدن روزانه تنها به ۶۰ ميلي‌گرم ويتامين C براي برطرف ساختن نيازهاي اساسي خود احتياج دارد اما افزودن آن به مقدار ۵۰۰ ميلي‌گرم همراه با ورزش كردن، چربي‌سوزي را تا ۳۹ درصد افزايش مي‌دهد.

توت‌ها

توت‌ها سرشار از فيبر خوراكي هستند. بدن نمي‌تواند فيبر را هضم كند اما به هر شيوه تلاش مي‌كند تا كالري موجود در بدن را بسوزاند. همچنين فيبر باعث مي‌شود چربي و كالري‌ها پيش از آنكه توسط بدن جذب شوند از طريق دستگاه گوارش خارج شوند.

 

 

غلات با فيبر بالا

نتايج يك بررسي نشان مي‌دهد زناني كه از غلات مصرف مي‌كنند ۳۰ درصد كمتر احتمال دارد به اضافه وزن مبتلا شوند. غلات با فيبر بالا نه تنها سوخت و ساز بدن را بالا مي‌برند بلكه به آرامي هضم مي‌شوند به طوري كه براي ساعت‌ها احساس سيري مي‌كنيد. همچنين فيبر كمك مي‌كند سطح انسولين بدن ثابت بماند.

پروتئين‌هاي گوشتي

اين نوع پروتئين‌ها سوخت و ساز بدن را افزايش مي‌دهند و چربي بيشتري را مي‌سوزاند زيرا براي هضم كامل آنها انرژي بيشتري نياز است. نتايج يك بررسي نشان مي‌دهد افرادي كه رژيم غذايي با پروتئين بالا دارند نسبت به افرادي كه از رژيم كربوهيدرات بالا پيروي مي‌كنند، بيشتر كالري مي‌سوزانند.

سير

اين ماده مغزي سرشار از فوائد گوناگوني براي سلامتي است كه شامل تقويت ايمني بدن تا مقابله با پيري و بيماري‌ها مي‌شود. افزودن سير به رژيم غذايي حتي به ميزان بسيار پايين به فرد كمك مي‌كند تا وزن خود را از دست بدهد. همچنين طبق بررسي‌هاي انجام شده سير ممكن است تعداد كالري‌هاي سوزانده شده در طول فعاليت‌هاي روزانه را افزايش مي‌دهد در حالي كه از توليد چربي بدن مي‌كاهد.

 

ميوه‌هايي براي افراد چاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۲۳:۳۸ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
خواص قهوه سبز

تاثير مستقيم بر متابوليسم و چربي هاي بدن

تاثير در كاهش چربي ها و لاغري

قهوه سبز داراي مواد آنتي اكسيدان است و مانع از بروز پيري زود رس مي گردد

موجب افزايش ميزان كلسيم در ادرار مي گردد و بنا براين  افراد داراي پوكي استخوان نبايد مصرف نمايند

داراي مقدار زيادي كافئين است و اگر داراي سابقه ناراحتي قلبي و يا واكنش هاي آلرژيك هستيد بايد با احتياط مصرف نماييد .

قهوه سبز

 

قهوه سبز داراي خاصيت هاي زير مي باشد :

– حفظ قند خون در شرايط سالم

– فشار خون پايين تر

– بهبود عملكرد قلبي-عروقي

– خواص آنتي اكسيداني

– حذف راديكال هاي آزاد از بدن به ميزان دو برابر چاي سبز و انگور

 

قهوه سبز عليه سنگ كيسه صفرا

براي پيشگيري و درمان سنگ‌هاي كيسه صفرا گياهان صفرا آور كاربرد دارند. گياهان صفراآور به گياهان دارويي اطلاق مي‌شود كه جريان صفرا را از كيسه صفرا به سمت روده افزايش مي‌دهند. كلروژنيك اسيد موجود در قهوه سبز يك صفراآور است كه از تجمع صفرا در كيسه صفرا جلوگيري مي‌كند و مانع از تشكيل سنگ‌هاي صفراوي مي‌شود. از منابع اصلي اين ماده شيميايي، قهوه و بالاخص قهوه سبز است.

 

دانه‌هاي قهوه سبز متشكل از ۶-۷ درصد كلروژنيك اسيد هستند و قهوه رسيده مقدار كمتري از آن دارد و درحقيقت كلروژنيك اسيد موجود در آن به مواد ديگري تبديل شده‌اند. مصرف روزانه قهوه سبز ريسك ابتلا به بيماري‌هاي كيسه صفرا، سيروز كبدي و سرطان كبد را كاهش مي‌دهد. اين مسئله به خاطر اثرات آنتي اكسيداني قهوه سبز مي‌باشد. همچنين وجود كلروژنيك اسيد در قهوه سبز از ديگر علل ضد سرطاني بودن اين گياه است.

قهوه سبز بر ضد فشار خون

 

همانگونه كه گفتيم قهوه معمولي از كافئين بيشتري و قهوه سبز از كلروژنيك اسيد بيشتري تشكيل شده است. كافئين اثر افزايش دهنده فشارخون دارد و با مصرف قهوه معمولي انرژي در دسترس بدن افزايش مي‌يابد. در نتيجه فشارخون، ضربان قلب و فعاليت سيتسم قلبي عروقي شما افزايش مي‌يابد. اما كلروژنيك اسيد باعث كاهش فشار خون مي‌شود. در نتيجه قهوه سبز به دليل دارا بودن كلروژنيك اسيد بالاتر و كافئين كمتر اثرات ضد فشار خون دارد.

 

قهوه سبز براي ديابت بهتر از قهوه معمولي

 

كلروژنيك اسيد موجود در قهوه سبز اثرات ضدديابتي بيشتري به نسبت كافئين دارد. اين ماده جذب گلوكز غذا توسط روده‌ها را كاهش مي‌دهد و نيز جذب گلوكز موجود در خون توسط ماهيچه‌ها را افزايش مي‌دهد. هر دوي اين عوامل باعث كاهش گلوكز موجود در خون مي‌شود و در نتيجه قند خون كاهش مي‌يابد. همچنين كلروژنيك اسيد با كاهش مقاومت سلول‌ها به انسولين منجر به افزايش جوابدهي سلول‌ها به فرمان انسولين مي‌شود و با مهار توليد گلوكز در بدن اثرات ضدديابتي خود را اعمال مي‌كند.

قهوه معمولي براي لاغري مناسب‌تر از قهوه سبز

علت اصلي اثرات كاهش وزن قهوه معمولي محتواي كافئين آن مي‌باشد و مطالعات نشان مي‌دهند كه قهوه‌هاي بدون كافئين اثري بر تناسب اندام و لاغري ندارند؛ زيرا اين كافئين است كه مانع از ذخيره چربي‌ها مي‌شود، سطح انرژي در دسترس بدن را افزايش مي‌دهد و نيز باعث افزايش متابوليسم و سوخت و ساز در بدن مي‌گردد و تمام اين موارد در كنار هم علت اثرات چربي سوزي قهوه معمولي مي‌باشد. اما قهوه سبز ۲۰ درصد از كل كافئين موجود در قهوه معمولي را دارا مي‌باشد و در نتيجه نمي‌تواند به اندازه قهوه معمولي براي فرآيندهاي چربي سوزي موثر باشد.

خواص قهوه سبز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۲۲:۲۲ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
قهوه سبز چيست

قهوه سبز چيست؟

قهوه سبز در حقيقت همان قهوه معمولي خودمان است كه هنوز نرسيده است و رنگ سبز آن به علت كال بودن و نرسيده بودن آن است. قرص‌هاي مكمل و يا نوشيدني‌هاي قهوه سبز، از اين قهوه سبز و كال تهيه مي‌شوند. قهوه سبز، آن طعم تلخ و آشناي قهوه را ندارد و بيشتر به يك نوشيدني گياهي شبيه است.

قهوه سبز به نسبت قهوه معمولي از كافئين كمتري تشكيل شده است و در حدود ۲۰ درصد قهوه معمولي كافئين دارد؛ درنتيجه بسياري از عوارض ناشي از كافئين در آن كمتر مي‌باشد و در عوض داراي مقادير فراواني كلروژنيك اسيد مي‌باشد.

 

قهوه سبز

كلروژنيك اسيد چيست؟

كلروژنيك اسيد نوعي كافئيك اسيد است كه در قهوه معمولي و قهوه سبز يافت مي‌شود. ۸۰۰-۵۰۰ ميلي‌گرم كلروژنيك اسيد در هر ليتر قهوه معمولي يافت مي‌شود و ميزان كلروژنيك اسيد موجود در قهوه سبز به مراتب بيشتر از اين مقدار است. كلروژنيك اسيد همچنين در ميوه‌هايي چون: سيب، گلابي، بادمجان، گوجه فرنگي، بلوبري، توت فرنگي، سيب زميني و گياه بامبو يافت مي‌شود. كلروژنيك اسيد به عنوان يك آنتي اكسيدان در سيستم عصبي فعاليت مي‌كند و عوامل ايجاد كننده التهاب در سيستم عصبي را سركوب مي‌نمايد و به عنوان يك ملين در افراد مبتلا به يبوست كاربرد دارد.

قهوه سبز چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۹:۲۰ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
درمان خشكي پوست و مو در بهار

با تغيير فصل پوست به اصلاح دچار استرس مي شود. خشكي پوست و مو، ترك پوست، احساس خارش، پوسته پوسته شدن و احساس زبري در پوست و گاهي ريزش مو، از مهمترين عوارض تغيير فصل است. از طرفي خشكي پوست يكي از مهمترين دلايل چروك پوست است.

اثرات اين عارضه در افرادي كه به طور كلي پوست خشكي دارند يا زنان يائسه، بيشتر است. درمان خشكي پوست و مو چند راهكار ساده دارد:

هنگام خانه تكاني حتما از دستكش استفاده كنيد

يكي از مهمترين دلايل خشكي پوست و مو در بهار، استفاده از مواد شوينده شيميايي براي خانه تكانيست.

مواد شيميايي استفاده شده در انواع شوينده ها، يكي از مهمترين دلايل خشكي پوست، ايجاد حساسيت و خارش، چروك پوست دست، خشكي مو و سوزش چشم است.

توصيه مي‌شود تا حد امكان از اين مواد شيميايي پاك‌كننده استفاده نكنيد و سركه و جوش شيرين را جايگزين اين مواد مصنوعي كنيد، در صورت لزوم استفاده از مواد شيميايي، حتما از دستكش استفاده كنيد و پنجره ها را باز بگذاريد تا هوا جريان داشته باشد. نوشيدن آب و شير كم چرب هنگام خانه تكاني ضروري است.

 

 

به محض برگشتن به خانه پوست خود را بشوييد

هنگامي‌كه بيرون از خانه قرار داريم، پوست در معرض انواع آسيب ها از جمله آلودگي هوا، مواد شيميايي مختلف و انواع سموم قرار دارد، بنابراين توصيه شده است به محض ورود به خانه صورت خود را بشوييد و پس از آن از مرطوب كننده استفاده كنيد.

تا حد امكان از مواد آرايشي استفاده نكنيد

مواد آرايشي يكي از مهمترين دلايل خشكي و آسيب به پوست است؛ سعي كنيد فقط از كرم ضد آفتاب مناسب پوست خود استفاده كنيد و در صوررت نياز به مواد آرايشي، محصولات با كيفيت گياهي استفاده كنيد.

از كرم مرطوب كننده زياد استفاده كنيد

ساده ترين راه براي حل خشكي پوست، استفاده مداوم از كرم هاي مرطوب كننده و روغن هاي گياهي، روي سطح بدن است. برخي از افراد احساس خوبي در مورد استفاده از كِرِم ندارند و از اينكه يك لايه روي پوست قرار بگيرد ناراضي هستند. به اين افراد توصيه مي شود كه از كرم هاي مرطوب كننده سبك استفاده كنند تا مانع از دست دادن آب پوست شود. روغن هاي گياهي مانند روغن بادام، زيتون و نارگيل نيز گزينه مناسبي براي حفظ آب پوست است.

مدت زمان استحمام را كوتاه كنيد

استفاده از آب داغ براي استحمام توصيه نشده است؛ چرا كه چربي پوست را از بين مي برد. بنابراين بهتر است به استحمام كوتاه با آب ولرم بسنده كنيد و از شامپو و صابون مخصوص كودكان استفاده كنيد.

هنگام مراجعه به آرايشگاه حتما بر لزوم استفاده از لوازم يك بار مصرف تاكيد كنيد.

از كلاه آفتابي لبه‌دار استفاده كنيد.

پوست خود را در معرض حشره‌كش‌ها قرار ندهيد.

از لوسيون شير استفاد كنيد.

پنبه را به شير آغشته كنيد و روي پوست خود بكشيد و پس از پنج دقيقه بشوريد. اين كار را روزي چند بار تكرار كنيد.

-روزي هشت ليوان آب بنوشيد

-كرم ضد آفتاب را فراموش نكنيد

-ازغذاهاي آماده و سرخ كرده پرهيز كنيد

-مصرف ميوه و سبزيجات را افزايش دهيد

-مصرف آب ميوه طبيعي فراموش نشود

-از لباس هاي پنبه اي استفاده كنيد

-از استرس دوري كنيد

-پياده روي را فراموش نكنيد

-سيگار نكشيد

-خواب كافي داشته باشيد

-مصرف شيريني جات را كاهش دهيد

-غذاي شور نخوريد

چند درمان طبيعي براي رفع خشكي مو

۱-تخم مرغ

تخم مرغ را با روغن زيتون يا روغن بادام و عسل تركيب كنيد و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه روي مو قرار دهيد و سپس بشوييد. استفاده از تركيب موز له شده، آب پرتقال و تخم مرغ و قرار دادن آن به مدت ۳۰ دقيقه روي مو نيز خشكي مو را برطرف مي كند.

۲-روغن كرچك

تركيب روغن كرچك با خردل و روغن زيتون و ماساژ مو و پوست سر با اين تركيب به مدت ۳۰ دقيقه، يك راهكار مناسب براي جلوگيري از خشكي مو و پوست سر است.

۳- خامه

تركيب خامه با شير و قرار دادن آن به مدت ۱۵ دقيقه روي سر راهكار مناسبي براي جلوگيري از خشكي مو است.

۴-روغن نارگيل

روغن نارگيل در مورد خشكي مو معجزه مي كند. بهتر است موها را شب با روغن ماساژ دهيد و يك كلاه پلاستيكي روي آن قرار دهيد و بخوابيد و صبح موها را شستشو دهيد و معجزه آن را ببينيد.

۵- پودر كاكائو

ماسكي از تركيب پودر كاكائو، عسل، سركه سيب و ماست تهيه كنيد و به مدت ۳۰ دقيقه روي مو قرار دهيد.

-از سشوار استفاده نكنيد

-موها را محكم نبنديد

-از شانه هاي پلاستيكي استفاده نكنيد

-موها را زياد شامپو نزنيد

-از بالشت ابريشمي استفاده كنيد

-مصرف گردو، ماهي سالمون، تخم مرغ، اسفناج و عدس را فراموش نكنيد

درمان خشكي پوست و مو در بهار


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۸:۲۱ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
مهمترين خواص ويتامين K كمبود ويتامين K باعث بيماري‌هايي همچون پوكي استخوان و ناراحتي‌هاي قلبي مي‌شود، و قدرت بدن براي ترميم زخم‌ها را كاهش داده و انواع شكم درد را بوجود مي‌آورد.

تحقيقات نشان مي‌دهد بدون ويتامين K، بدن قادر نيست ريز‌مغذي‌هاي لازم براي سلول‌ها، به ويژه كلسيم و ويتامين D را به آنها برساند.

ويتامين K به دو گروه K1 و K2 تقسيم مي‌شود. اين ۲ گروه كارهاي متفاوتي انجام مي‌دهند، و بدن ما به هردوي آنها به شدت نياز دارد.

K1 در انعقاد خود و ترميم زخم‌ها بسيار موثر است، و كمبود آن باعث طولاني‌تر شدن دوره ترميم زخم‌ها، چه سطحي و چه داخلي مي‌شود. تحقيقات نشان مي‌دهد فراواني اين ويتامين مي‌تواند جلوي ابتلا به ليمفوما، شايع‌ترين نوع سرطان خون در آمريكا را بگيرد.

 

ويتامين K2 در كاركرد ويتامين D و كلسيم در بدن موثر است. شناخت اين ويتامين به تازگي صورت گرفته، و تحقيقات جديد نشان مي‌دهد كه اين ويتامين در جابجايي ويتامين D و كليسيم در بدن ما نقشي اساسي دارد. اين ويتامين از رسوب كلسيم در محل‌هاي نادرست بدن همچون مفاصل و رگ‌ها جلوگيري مي‌كند.

تست‌هاي آزمايشگاهي قادر به تشخيص ميزان ويتامين K در بدن نيستند، اما اگر شما از پوكي استخوان، ديابت و بيماري‌هاي قلبي رنج مي‌بريد، بدون ترديد با كمبود اين ويتامين روبرو هستيد.

زنان باردار و پابه‌زا هم به مقدار زياد از اين ويتامين نياز دارند، تا بچه‌ آنها تركيب استخواني كاملي داشته باشد.

ويتامين K1 در سبزيجات برگ‌گونه سبز رنگ وجود دارد، و هرچه رنگ اين سبزيجات سبزتر باشد مقدار اين ويتامين در آن بيشتر است. كلم پيچ، كلم، و بروكولي مقدار زيادي از اين ويتامين دارد.

ويتامين K2 هم در گوشت و مرغ ارگانيك، پنير، تخم مرغ و كره وجود دارد.

مهمترين خواص ويتامين K


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۱۷:۴۱ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
درمان آكنه با دمنوش چاي قرمز

آيا مي دانستيد كه بعضي چاي ها علاوه بر اينكه براي سلامتي مفيد هستند براي شفاف‌سازي پوست نيز كاربرد دارند؟

چاي هايي كه سرشار از پلي فنول (مولكول‌هاي آنتي اكسيدان) هستند، مي توانند پوست را مرطوب نگه داشته، اثرات مخرب UV را خنثي كرده و التهابات پوست را كاهش دهند.

از آنجا كه نوشيدن چاي داراي تاثيرات مثبتي روي رنگ پوست است، محصولاتي كه در آنها چاي به كار مي رود، نيز مي تواند براي پوست مفيد باشد.

تحقيقات نشان داده است سه نوع چاي مي‌توانند نقش بسزايي در جوان‌سازي پوست ايفا كنند. اين سه نوع چاي به شرح زير است:

 

 

چاي سبز

آفتاب زياد ممكن است به پوست آسيب رسانده و باعث پيري پوست شود. تحقيقات نشان مي‌دهد چاي سبز خطر ابتلا به سرطان پوست را كاهش مي دهد.

“كاتچين” موجود در چاي سبز التهابات پوستي ناشي از پيري را كاهش مي دهد. از طرفي، اين ماده پوست را از آفتاب سوختگي محافظت كرده و اثرات منفي اشعه UV خورشيد را روي پوست مي‌زدايد.

تجمع راديكال هاي آزاد در بدن در اثر جذب بيش از حد اشعه UV سلول هاي سالم پوست را نابود مي‌كند.

پلي فنول هاي موجود در چاي ضدالتهاب بوده و توانايي بازسازي DNA را دارند و مي توانند تغييرات سلولي ناشي از انباشت راديكال هاي آزاد در بدن را اصلاح كنند.

علاوه بر نوشيدن يك فنجان چاي سبز در هر روز مي توانيد از محصولات آرايشي حاوي چاي سبز نيز استفاده كنيد. چاي بابونه

در ميان دمنوش ها و چاي هاي گياهي، بابونه از شهرت بالايي براي درمان بيماري هاي پوستي برخوردار بوده و سال هاست كه براي درمان خشكي پوست، ترك پوست و حتي براي درمان آكنه ها استفاده مي شود.

چاي بابونه حتي براي درمان پوست هاي جوش دار و ملتهب نيز مفيد است. اين گياه سرشار از فلاونوئيدهاست كه براي مهار راديكال هاي آزاد ضروري است.

چاي رويبوس يا چاي قرمز

چاي رويبوس يا چاي قرمز كه از بوته هاي قرمز آفريقاي جنوبي استخراج مي‌شود، بدون كافئين است. خانم هايي كه نمي خواهند كافئين بدنشان زياد شود، مي‌توانند از اين نوشيدني مفرح براي رطوبت‌دهي به پوستشان بهره ببرند.

اين گياه منبع دو تركيب ضدالتهاب موسوم به آسپالاتين و نوتوفاگين است. البته فلاونوئيدهاي موجود در رويبوس هم خاصيت ضدالتهابي داشته و براي درمان آكنه ها بسيار مفيد است.

درمان آكنه با دمنوش چاي قرمز


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۰۹:۰۷ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
امکانات وب