شعر و ادب + بيوگرافي و هنر
س
خواص قهوه سبز

تاثير مستقيم بر متابوليسم و چربي هاي بدن

تاثير در كاهش چربي ها و لاغري

قهوه سبز داراي مواد آنتي اكسيدان است و مانع از بروز پيري زود رس مي گردد

موجب افزايش ميزان كلسيم در ادرار مي گردد و بنا براين  افراد داراي پوكي استخوان نبايد مصرف نمايند

داراي مقدار زيادي كافئين است و اگر داراي سابقه ناراحتي قلبي و يا واكنش هاي آلرژيك هستيد بايد با احتياط مصرف نماييد .

قهوه سبز

 

قهوه سبز داراي خاصيت هاي زير مي باشد :

– حفظ قند خون در شرايط سالم

– فشار خون پايين تر

– بهبود عملكرد قلبي-عروقي

– خواص آنتي اكسيداني

– حذف راديكال هاي آزاد از بدن به ميزان دو برابر چاي سبز و انگور

 

قهوه سبز عليه سنگ كيسه صفرا

براي پيشگيري و درمان سنگ‌هاي كيسه صفرا گياهان صفرا آور كاربرد دارند. گياهان صفراآور به گياهان دارويي اطلاق مي‌شود كه جريان صفرا را از كيسه صفرا به سمت روده افزايش مي‌دهند. كلروژنيك اسيد موجود در قهوه سبز يك صفراآور است كه از تجمع صفرا در كيسه صفرا جلوگيري مي‌كند و مانع از تشكيل سنگ‌هاي صفراوي مي‌شود. از منابع اصلي اين ماده شيميايي، قهوه و بالاخص قهوه سبز است.

 

دانه‌هاي قهوه سبز متشكل از ۶-۷ درصد كلروژنيك اسيد هستند و قهوه رسيده مقدار كمتري از آن دارد و درحقيقت كلروژنيك اسيد موجود در آن به مواد ديگري تبديل شده‌اند. مصرف روزانه قهوه سبز ريسك ابتلا به بيماري‌هاي كيسه صفرا، سيروز كبدي و سرطان كبد را كاهش مي‌دهد. اين مسئله به خاطر اثرات آنتي اكسيداني قهوه سبز مي‌باشد. همچنين وجود كلروژنيك اسيد در قهوه سبز از ديگر علل ضد سرطاني بودن اين گياه است.

قهوه سبز بر ضد فشار خون

 

همانگونه كه گفتيم قهوه معمولي از كافئين بيشتري و قهوه سبز از كلروژنيك اسيد بيشتري تشكيل شده است. كافئين اثر افزايش دهنده فشارخون دارد و با مصرف قهوه معمولي انرژي در دسترس بدن افزايش مي‌يابد. در نتيجه فشارخون، ضربان قلب و فعاليت سيتسم قلبي عروقي شما افزايش مي‌يابد. اما كلروژنيك اسيد باعث كاهش فشار خون مي‌شود. در نتيجه قهوه سبز به دليل دارا بودن كلروژنيك اسيد بالاتر و كافئين كمتر اثرات ضد فشار خون دارد.

 

قهوه سبز براي ديابت بهتر از قهوه معمولي

 

كلروژنيك اسيد موجود در قهوه سبز اثرات ضدديابتي بيشتري به نسبت كافئين دارد. اين ماده جذب گلوكز غذا توسط روده‌ها را كاهش مي‌دهد و نيز جذب گلوكز موجود در خون توسط ماهيچه‌ها را افزايش مي‌دهد. هر دوي اين عوامل باعث كاهش گلوكز موجود در خون مي‌شود و در نتيجه قند خون كاهش مي‌يابد. همچنين كلروژنيك اسيد با كاهش مقاومت سلول‌ها به انسولين منجر به افزايش جوابدهي سلول‌ها به فرمان انسولين مي‌شود و با مهار توليد گلوكز در بدن اثرات ضدديابتي خود را اعمال مي‌كند.

قهوه معمولي براي لاغري مناسب‌تر از قهوه سبز

علت اصلي اثرات كاهش وزن قهوه معمولي محتواي كافئين آن مي‌باشد و مطالعات نشان مي‌دهند كه قهوه‌هاي بدون كافئين اثري بر تناسب اندام و لاغري ندارند؛ زيرا اين كافئين است كه مانع از ذخيره چربي‌ها مي‌شود، سطح انرژي در دسترس بدن را افزايش مي‌دهد و نيز باعث افزايش متابوليسم و سوخت و ساز در بدن مي‌گردد و تمام اين موارد در كنار هم علت اثرات چربي سوزي قهوه معمولي مي‌باشد. اما قهوه سبز ۲۰ درصد از كل كافئين موجود در قهوه معمولي را دارا مي‌باشد و در نتيجه نمي‌تواند به اندازه قهوه معمولي براي فرآيندهاي چربي سوزي موثر باشد.

خواص قهوه سبز

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ ] [ ۰۱:۲۲:۲۲ ] [ سينا ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
امکانات وب