شعر و ادب + بيوگرافي و هنر س
|
خوراكي هاي كاهنده استرس بعد از يك روز پر استرس مي توانيد به طور طبيعي و با تغذيه سالم، سرحال بياييد.
برخي مواد خوراكي داراي مواد مغذي هستند كه به لحاظ علمي ثابت شده است انرژي زا بوده، ميزان كورتيزول را كاهش داده و سروتونين را افزايش مي دهند. در ادامه به ۵ ماده خوراكي مقابله كننده با استرس اشاره مي شود.
گياهان برگ سبز به گفته محققان، سبزيجات برگ سبز نظير اسفناج حاوي فولات هستند كه موجب توليد دوپامين، ماده شيميايي در مغز كه لذت و خوشي ايجاد مي كند، مي شود و به حفظ آرامش كمك مي كند. بوقلمون تريپتوفان، اسيدآمينه موجود در گوشت بوقلمون است كه سروتونين توليد مي كند. در عوض اين ماده شيميايي موجب تنظيم گرسنگي، شادي و آرامش مي شود. مطالعه سال ۲۰۰۶ نشان مي دهد افرادي كه ۱ گرم تريپتوفان سه بار در روز مصرف كردند شاهد تغيير در خلق و خوي شان بودند و كمتر رفتار تهاجمي در مقايسه با گروه دارونما داشتند. ماهي چرب غذاهاي دريايي نظير ماهي تن، سالمون و قزل آلا مملو از اسيدهاي چرب امگا-۳ هستند كه نه تنها موجب كاهش التهاب مي شوند بلكه اضطراب را نيز كاهش مي دهند. مطالعه سال ۲۰۱۱ نشان مي دهد مصرف روزانه مكمل هاي امگا-۳ موجب كاهش اضطراب تا ۲۰ درصد مي شود. غلات كامل كربوهيدرات ها موجب تحريك به توليد سروتونين مي شوند كه دقيقا كاري مشابه با داروهاي ضدافسردگي انجام مي دهند و به طورطبيعي رفتارهاي اخلاقي را تنظيم مي كنند. از اينرو مصرف نان هاي تهيه شده با غلات كامل و نان حو بهترين گزينه است. شكلات تلخ شكلات تلخ موجب كاهش هورمون استرس شده و آنتي اكسيدان ها به شل شدن عروق خوني كمك كرده، فشارخون را كاهش داده و موجب بهبود جريان خون مي شوند. خوراكي هاي كاهنده استرس
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |