شعر و ادب + بيوگرافي و هنر س
|
عكس و بيوگرافي تينا پاكروان
تينا پاكروان متولد ۱۳۵۶ در تهران است. داراي ليسانس كارگرداني سينما از دانشكده سينما تئاتر است و تحصيلات تكميلي سينما را در دانشگاه UCLA گذرانده است. تينا پاكروان در سال ۱۳۵۶ در تهران متولد شده است و ليسانس كارگرداني سينما از دانشكده سينما-تئاتر دارد. فعاليت سينمايي را از كار در مجله سينمايي، گزارش فيلم در سال ۱۳۷۴ آغاز كرده. در ادامه با مجلاتي مانند «ابرار سينمايي» و «صدا- دوربين- حركت» و هفته نامه«فكور » همكاري داشته است. در سن ۱۸ سالگي در فيلم «ياسهاي وحشي» به كارگرداني محسنينسب به عنوان منشي صحنه فعاليت داشت. در فيلم «سگ كشي» بهرام بيضايي دستيار كارگردان بوده و در ادامه در سريال «تعطيلات نوروزي» شبكه دو، برنامه ريز و جانشين توليد، در سريال «راز سكوت» هم برنامهريز و جانشين توليد بوده است. براي ادامه تحصيل به خارج از كشور رفت و در دانشكده يوسيال اي UCLA آمريكا در رشته سينما ادامه تحصيل داده است. در اين ميان دو فيلم كوتاه ساخت: «رويا» با بازي بهزاد فراهاني و مژگان رباني و همچنين «اكتور اكتور» كه در آمريكا ساخته است. يك فيلم مستند هم به نام «همراه با ايرانيان» براي شبكه جهاني جام جم ساخته كه به زندگي ايرانيهاي مقيم لس آنجلس و سانفرانسيسكو ميپرداخت. پس از بازگشت به ايران توسط محمدرضا شريفينيا در سريال «كلاه پهلوي » به عنوان مدير برنامهريزي و دستيار اول كارگردان با آقاي دري همكاري كرده است. در فيلم «سنتوري» به عنوان مدير توليد با داريوش مهرجويي همكاري كرد. در فيلم «وقتي همه خوابيم» به كارگرداني بهرام بيضايي مدير توليد و برنامهريز بوده است. سومين فيلم كوتاهش «گره» نام داشت كه محمدرضا شريفينيا، سارا خوئينيها، شقايق فراهاني و محراب رضايي به عنوان بازيگر در اين فيلم حضور داشتند و اولين كار بازيگريش هم سريال «سالهاي مشروطه» است كه در آن به عنوان بازيگر، مدير توليد، طراح دكور و مشاور فيلمنامه حضور داشته است.» تينا پاكروان داراي ليسانس كارگرداني سينما از دانشكده سينما تئاتر است و تحصيلات تكميلي سينما را در دانشگاه UCLA گذرانده است. وي تاكنون به عنوان مجري طرح، مدير توليد، بازيگر، برنامهريز، دستيار كارگردان و … در فيلمهاي مختلف همكاري داشته و با فيلمسازاني همچون مسعود كيميايي، داريوش مهرجوئي، بهرام بيضايي، محمدرضا ورزي، ضياءالدين دري و … كار كرده است. از فعاليتهاي ديگر وي ميتوان به تدريس، انتشار كتاب و نقد و ترجمه در مطبوعات و برگزاري نمايشگاه عكس اشاره كرد.
زمينه فعاليت سينما تولد ۱۳۵۶ تهران مليت ايران مدرك تحصيلي ليسانس كارگرداني سينما از دانشكده سينما تئاتر تحصيلات تكميلي سينما از دانشگاه
عكس و بيوگرافي تينا پاكروانادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
خوراكي هاي كاهنده استرس بعد از يك روز پر استرس مي توانيد به طور طبيعي و با تغذيه سالم، سرحال بياييد.
برخي مواد خوراكي داراي مواد مغذي هستند كه به لحاظ علمي ثابت شده است انرژي زا بوده، ميزان كورتيزول را كاهش داده و سروتونين را افزايش مي دهند. در ادامه به ۵ ماده خوراكي مقابله كننده با استرس اشاره مي شود.
گياهان برگ سبز به گفته محققان، سبزيجات برگ سبز نظير اسفناج حاوي فولات هستند كه موجب توليد دوپامين، ماده شيميايي در مغز كه لذت و خوشي ايجاد مي كند، مي شود و به حفظ آرامش كمك مي كند. بوقلمون تريپتوفان، اسيدآمينه موجود در گوشت بوقلمون است كه سروتونين توليد مي كند. در عوض اين ماده شيميايي موجب تنظيم گرسنگي، شادي و آرامش مي شود. مطالعه سال ۲۰۰۶ نشان مي دهد افرادي كه ۱ گرم تريپتوفان سه بار در روز مصرف كردند شاهد تغيير در خلق و خوي شان بودند و كمتر رفتار تهاجمي در مقايسه با گروه دارونما داشتند. ماهي چرب غذاهاي دريايي نظير ماهي تن، سالمون و قزل آلا مملو از اسيدهاي چرب امگا-۳ هستند كه نه تنها موجب كاهش التهاب مي شوند بلكه اضطراب را نيز كاهش مي دهند. مطالعه سال ۲۰۱۱ نشان مي دهد مصرف روزانه مكمل هاي امگا-۳ موجب كاهش اضطراب تا ۲۰ درصد مي شود. غلات كامل كربوهيدرات ها موجب تحريك به توليد سروتونين مي شوند كه دقيقا كاري مشابه با داروهاي ضدافسردگي انجام مي دهند و به طورطبيعي رفتارهاي اخلاقي را تنظيم مي كنند. از اينرو مصرف نان هاي تهيه شده با غلات كامل و نان حو بهترين گزينه است. شكلات تلخ شكلات تلخ موجب كاهش هورمون استرس شده و آنتي اكسيدان ها به شل شدن عروق خوني كمك كرده، فشارخون را كاهش داده و موجب بهبود جريان خون مي شوند. خوراكي هاي كاهنده استرسادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
دمنوش هايي براي التيام زخم معده مصرف دمنوشهاي معرفي شده در اين بخش به شما كمك ميكند تا زخم معدهتان را درمان كنيد.
گياهان دارويي سالهاي متمادي در فرهنگ ايران و ايراني نقش داشته و تقريبا بخشي از اين گياهان همواره در آشپزخانه يا گنجههاي اكثر ايرانيها وجود داشته كه مردم براساس آموزههاي قديمي از خواص مفيد آنها استفاده ميكنند. اما حالا چند سالي ميشود كه برچسب دمنوش به دم كرده و عصاره اين گياهان زده شده و شكل مدرن به خود گرفته است. دمنوشها همان جوشاندههاي مادربزرگها است كه هركدام براي يك درد يا بيماري خوب هستند، امروز در بستهبنديها و فرمهاي كيسهاي يا باز در فروشگاهها عرضه ميشوند. صرف نظر از شكل و نام آنها، بايد گفت كه دمنوشها لذت بي مانندي دارند و علاوه بر رفع مشكلات جسمي، روح آدم را تازه ميكنند. پس براي آشنايي با روش تهيه انواع مختلف آنها با ما همراه باشيد. زخم معده يعني در مخاط معده يا قسمت فوقاني روده زخم بوجود آمده است. اين زخم به دلايل مختلف از جمله عفونت باكتري، استفاده بيش از حد از داروهاي غير استروئيدي ضد التهاب، سوختگي و يا آسيب ديدگي، و يا حتي نوشيدن الكل بيش از حد رخ ميدهد. زخم معده علائم بسياري مانند احساس سوزش بين قفسه سينه و ناف، بي اشتهايي، نفخ، سوزش سر دل، تهوع، سوء هاضمه، كاهش وزن و … دارد. عدم مراقبت از آن طبيعي است كه اين وضعيت را بدتر ميكند بنابراين بهتر است براي درمان زخم معده، استفاده از اين دمنوشها را در نظر بگيريد. دمنوش كاكوتي خواص درماني از اين دمنوش به عنوان آنتي بيوتيك قوي، ضد شب ادراري، رقيق كننده خون، بادشكن و ضد نفخ، ضد حساسيت و سرفه، خلط آور و مفيد براي درد سينه و آزاد كردن اخلاط، ضد نقرس و به تاخير انداختن عادت ماهانه زنانه مفيد ميباشد. اين نوشيدني بسيار خوش طعم براي رفع خستگي، درمان زخم معده و ضد عفوني كننده بدن مورد استفاده قرار ميگيرد. طرز تهيه كاكوتي سه قاشق غذاخوري عسل دو قاشق مربا خوري درهر ليوان آب جوش چهار ليوان كاكوتي را به همراه آب جوش در قوري چيني بريزيد و آن را به مدت سي دقيقه روي حرارت ملايم دم كنيد، سپس دم كرده را در يك ليوان و يا فنجان بزرگ بريزيد و عسل را به آن اضافه كنيد و بهم بزنيد تا كاملا حل شود و به آرامي آن را ميل كنيد. دمنوش زرشك زرشك درختچهاي تيغ دار به طول ۱ تا ۵ متر است و چوب آن به رنگ قرمز، قهوهاي يا زرد است و برگهاي آن بيضي شكل با دانههاي ارهاي و ميوه اش قرمز رنگ و ترش مزه است. همهي بخشهاي گياه از جمله ميوه، برگ، ريشه، پوست ريشه، ساقه و گل آن مورد استفاده دارويي قرار ميگيرد. خواص درماني دمنوش زرشك براي درمان ورم و زخم معده و روده مناسب است همچنين جهت درمان اسهالهاي خوني يا زخم روده نيز مورد استفاده قرار ميگيرد. به دليل وجود ويتامين B فراوان در زرشك، دم كرده ميوه آن در پيشگيري از سرماخوردگي نقش بسزايي دارد و دمنوش اين گياه ادرار آور، خلطآور و براي خوش بو شدن دهان نيز مورد مصرف قرار ميگيرد. موارد منع مصرف خانمهاي باردار از مصرف اين دمنوش خودداري كنند، زيرا ميزان مصرف بالاي اين گياه به مدت طولاني ميتواند سبب ناراحتي معده و رودهها شود و مانع از جذب ويتامين B كافي در بدن شود. طرز تهيه زرشك آب گيري تازه ۵۰ گرم عسل ۲ قاشق مربا خوري در هر ليوان آب جوش ۳ ليوان زرشكها را تميز كنيد و به همراه آب جوش روي حرارت قرار دهيد و پس از آنكه به جوش آمد حرارت را ملايم كنيد و اجازه دهيد محلول به مدت ۳۰ دقيقه دم بكشد سپس دم كرده را در يك ليوان و يا فنجان بزرگ بريزيد و عسل را به آن بيافزاييد و بهم بزنيد تا كاملا عسل حل شود و به آرامي اين نوشيدني خوش رنگ و پر خاصيت را ميل كنيد. دمنوش هايي براي التيام زخم معدهادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
اهميت بالاي مصرف يك عدد سيب در روز
هزاران سال بود كه سيب در قاره آسيا و اروپا رشد ميكرد و مصرف ميشد، تا اينكه در قرن هفدهم توسط استعمارگران اروپايي به آمريكاي شمالي انتقال پيدا كرد. اين ميوه از منظر ديني و اساطيري در بسياري از فرهنگها داراي اهميت خاصي است، از جمله در يونان، سنتهاي مسيحي اروپا و اسكانديناوي. سيب هنوز هم بهعنوان پرمصرفترين ميوه در سطح جهان شناخته ميشود. با اين مقدمه، در اين مطلب به معرفي مهمترين خواص سيب ميپردازيم تا ببينيم كه چرا يكي از معروفترين ضربالمثلهاي انگليسي ميگويد: «مصرف يك عدد سيب در روز، ما را از رفتن به دكتر بينياز ميكند». ۱٫ داشتن دندانهاي سالمتر و سفيدتر ترديدي نيست كه سيب هيچ وقت نميتواند جايگزين مسواك شود اما گاز زدن و جويدن سيب، توليد بزاق در دهان را تحريك ميكند. در اين حالت، سطح باكتريها در دهان كمتر ميشود و شانس پوسيدگي دندانها نيز كاهش مييابد.
۲٫ ضد بيماري پاركينسون تحقيقات نشان دادهاند كه خوردن ميوههايي مانند سيب و انواع مواد غذايي سرشار از فيبر، از بدن در مقابل ابتلا به بيماري پاركينسون محافظت ميكند. دانشمندان، اين تأثير مهم را به توانايي آنتياكسيدانهاي موجود در سيب در مقابله با راديكالهاي آزاد در بدن، مرتبط دانستهاند. ۳٫ كاهش احتمال ابتلا به سرطانها دانشمندان انجمن تحقيقات سرطان آمريكا (AACR) معتقدند كه مصرف سيب و آب طبيعي آن (به علت سرشار بودن از فلاونول) ميتواند خطر ابتلا به سرطان پانكراتيك را تا ۲۳ درصد كاهش بدهد. محققان دانشگاه كورنل نيز چند تركيب خاص، از جمله تريترپنوئيد، را در پوست سيب شناسايي كردهاند كه عليه رشد سلولهاي سرطاني در كبد، كولون و پستان فعاليت ميكنند. تحقيقات ديگر هم حاكي از آن هستند كه عصاره گرفتهشده از سيب ميتواند تومورهاي سرطان پستان را از نظر تعداد و اندازه كاهش بدهد. مؤسسات معتبر در سرتاسر جهان نيز رژيم غذايي سرشار از فيبر را براي كاهش خطر ابتلا به سرطان كولوركتال توصيه ميكنند. ۴٫ كاهش خطر ابتلا به ديابت خانمهايي كه روزانه حداقل يك عدد سيب يا يك ليوان آب سيب طبيعي ميخورند، شانس ابتلا به بيماري ديابت نوع ۲ را ۲۸ درصد كاهش ميدهند. اين ميوه سرشار از فيبر محلول است و اين ماده غذايي از به وجود آمدن نوسانات در سطح قند خون جلوگيري ميكند. ۵٫ كاهش كلسترول خون يكي از ويژگيهاي فيبر محلولي كه در سيب و آب طبيعي آن وجود دارد، اين است كه به چربيهاي موجود در روده متصل ميشود. اين حالت، سطح كلسترول خون را پايين ميآورد و براي سلامت مفيد است. ۶٫ داشتن قلب سالمتر مجموعه وسيعي از تحقيقات علمي، افزايش مصرف فيبر محلول را با كم كردن ميزان تجمع پلاكهاي كلسترول در شريانهاي بدن مرتبط دانستهاند. بهعلاوه، تركيب فنولي موجود در پوست سيب هم به تركيبات كلسترول اجازه نميدهد تا در ديواره شريانها به حالت جامد تبديل شوند. تجمع همين تركيبات و پلاكهاي مخرب در شريانها، جريان خون به سمت قلب را ضعيف ميكند و درنهايت باعث ابتلا به بيماري عروق كرونر ميشود. ۷٫ جلوگيري از ايجاد سنگ كيسه صفرا سنگ كيسه صفرا زماني تشكيل ميشود كه ميزان كلسترول در صفرا از وضعيت طبيعي بالاتر ميرود، ديگر نميتواند در حالت مايع باقي بماند و درنهايت به حالت جامد درميآيد. اين مشكل، بهطور خاص، در افراد چاق شايع است. پزشكان براي جلوگيري از تشكيل سنگ كيسه صفرا، رژيم غذايي سرشار از فيبر را توصيه ميكنند، چون هم به كنترل وزن و هم به كنترل سطح كلسترول كمك ميكند. ۸٫ مقابله با اسهال و يبوست يكي از ويژگيهاي فيبر موجود در سيب، اين است كه چه در حالت اسهال و چه در حالت يبوست به كمك ما ميآيد. فيبر هم ميتواند آب را از كولون بيرون بكشد و اجابت مزاج را به وضعيت طبيعي برگرداند و هم ميتواند آب اضافي را از مدفوع بگيرد و مانع از اسهال شود. ۹٫ رفع مشكلات ناشي از نشانگان روده تحريكپذير (IBS) نشانگان روده تحريكپذير با علائمي مانند يبوست، اسهال، درد در ناحيه شكم و نفخ شناخته ميشود. پزشكان براي كنترل اين علائم، خودداري از مصرف لبنيات و غذاهاي چرب و بالا بردن ميزان فيبر در رژيم غذايي را توصيه ميكنند. ۱۰٫ مقابله با هموروئيد با اينكه مشكلات ناشي از هموروئيد نميتوانند زندگي افراد را به خطر بيندازند، اما درد زيادي را براي فرد بيمار به همراه ميآورند. اين دردها به علت فشار شديد در ناحيه لگن و ركتال ايجاد ميشوند. كنترل يبوست با مصرف فيبر زياد، ميتواند شما را از فشار آوردن شديد به خودتان براي اجابت مزاج بينياز كند و درنتيجه براي تسكين هموروئيد مؤثر باشد. ۱۱٫ كنترل وزن بسياري از مخاطرات و مشكلاتي كه سلامت افراد را به خطر مياندازند، با اضافهوزن و چاقي مرتبط هستند. مهمترين اين مشكلات عبارتاند از بيماريهاي قلبي، سكته مغزي، فشارخون بالا، بيماري ديابت نوع ۲ و آپنه خواب. پزشكان براي مديريت وزن و بهبود بخشيدن به سلامت عمومي، رژيم غذايي سرشار از فيبر را توصيه ميكنند. مواد غذايي سرشار از فيبر، مانند سيب، احساس سيري مطلوبي در شما به وجود ميآورند بدون اينكه كالري زيادي وارد بدن شما كنند. ۱۲٫ سمزدايي از كبد همه ما در طول زندگي خودمان، در حال مصرف سموم مختلف در قالب خوراكيهاي گوناگون هستيم و كبد ما هم دقيقاً وظيفه دارد كه اين سموم را از بدن خارج كند. بسياري از پزشكان با شك و ترديد به رژيمهاي غذايي سمزداي مُد روز نگاه ميكنند و معتقدند كه مضرات اين رژيمها از فوايدشان بيشتر است. خوشبختانه، انواع ميوهها و خصوصاً سيب در رده بهترين و سادهترين مواد غذايي مفيد براي سمزدايي از بدن قرار ميگيرند. ۱۳٫ تقويت سيستم ايمني بدن سيب قرمز، آنتياكسيدان خاصي به نام كوئرستين دارد كه همواره مورد توجه محققان بوده است. تحقيقات سالهاي اخير نشان دادهاند كه كوئرستين ميتواند سيستم ايمني بدن را تقويت كند و خصوصاً در مواقع استرس، فوايد زيادي براي آن داشته باشد. ۱۴٫ جلوگيري از ايجاد آبمرواريد تحقيقات جديد نشان دادهاند كه رژيم غذايي غني از انواع ميوهها، خصوصاً سيب، مقدار زيادي از آنتياكسيدانهاي مهم را براي بدن فراهم ميكند و درنتيجه احتمال ابتلا به آبمرواريد را بين ۱۰ تا ۱۵ درصد كاهش ميدهد. اهميت بالاي مصرف يك عدد سيب در روزادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ]
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |